2011. április 13., szerda

Bémeg! 1

"Nyugger" világot élünk! Sokan vannak, és ők akarják eldönteni az ország sorsát. (És ugyebár tudjuk, hogy ők az elmúlt rendszernek köszönhetően nem a kívánatos módon szocializálódtak. Mint a felsőbb bírák is. Megmondták.) A választási kampány pedig nyugdíjasoknak tett ígéret versennyé alakul.
Hát igen, így járbnak, akik rosszul születtek! Nem szólva arról, hogy amúgy is koloncok az ország nyakában. Mellesleg Lázár János, mikor a kisgyermeket nevelők plusz szavazati joga kapcsán ma reggel a Rádió Q-ban beszélt, amolyan jó freudi mód szólta el magát: "... pédául ha 5 év múlva választás lesz..." (idézet nem szó szerint) - ezen jól fenn is akadtam, mert szerintem 3 év múlva lesz, és félhetnek, mert ilyen retorikával nem sok nyugdíjas voksát kapják meg. De az enyémet sem! Bár addigra már csak egy kiskorú gyermeket fogok nevelni, többet nem tervezek. (Fujj, 44 éves nő még szokott? Behhh! Gusztustalan! :P) Ez annyit jelent - minden alkotmánymódosításból történt kihagyás ellenére - hogy csökkent értékű állampolgár leszek + vessek magamra, mert az viszont bennefoglaltatik, hogy köteles lesz a szüleiről maga gondoskodni, és rólam - úgy kell neki - csak kettő fog - ha fog. Mert persze az ő kilátásaik remekek! Komolyan a fejem belefájdul.
Semjén bubus újabb rendkívüli indítványát már meg sem említem. Remélem, csak azért hagyják, hogy a sok f@szságot szórja magából, hogy majd félrerakják, mikor a közvélemény hócipője tele lesz vele. Mint Torgyánt annak idején - az ő ámokfutásának is véget vetettek, pedig legalább ő intelligens ember volt.

Nincsenek megjegyzések: