2010. április 29., csütörtök

Van ám miniszterelnök-helyettesünk is!

Lesz ám miniszterelnök-helyettesünk a KDNP-s Semjén Zsolt személyében! Hozzá tartoznak majd az egyház ügyekért és nemzetpolitikai kérdésekért. (Nagyon lol - éljen a szekularizált állam!) Egyik reggel Fiala János találóan annyit mondott, hogy ez egy olyan pozíció, amit rá lehet nyomtatni a névjegyére, és majd Semjén nézegetheti, milyen jól mutat rajta. Hát ezt nagyon jól összefoglalta!

10 megjegyzés:

LARION írta...

Mélisande....rosszat érzel???
Én most nem tudom még hova rakni őket...és nem értek a politikához.....

Nova írta...

Akartam már mondani, csak eltűntem, gondoltam rád így ismeretlenül is egy csomót, most fejezem be a szakdolgozatomat (remélem elkészül hamarosan), a Pelléas és Mélisande-ból írom ;)

Unknown írta...

Még ha csak a névjegyét nézegetné!!! Én attól tartok, a hatalmát is akarja majd érvényesíteni.

Mélisande írta...

@Larion, egyelőre kivárok.
@Nova, én láttalak a márciusi WAMP-on. Nem akarok tolakodó enni, de szívesen elolvasnám, legalább valami kis részt belőle.
@Tóth: szerintem hatalomérvényesítésben nem lenne egyszerű dolga, de ennek a palinak nem hiném, hogy olyan sok hatalma lenne. Persze ilyenből kevéske is sok...

delisa írta...

Az is elég rémisztö, hogy a humán ügyeket Semjénék kezébe tette OV. Hallva pl. ? Rózsát a gyermeknevelésröl, szexuális felvilágosításról, ... hááát, nem szeretnék ott tanár lenni, de diák se.

Semjén az elöbb egy híradásban ilyet szólt: ... egy és egységes magyar nemzet van, mindenki, aki kéri, állampolgára lesz ennek az országnak,... nincs olyan, hogy félig-meddig.. teljes jogú állampolgárság van csak....

Mélisande írta...

Jaj igen, még igaza lesz Tóthnak, ha így osztja máris az észt!
Rózsa az ki?:S
Ja hát diáknak lenni nem könnyű itt. Régi jó alattvaló-képzés, oszt aki otthonról nem ezt hozta, az megnézheti magát! Tanároknak sem könnyű - sok idióta, félresiklott szülő, mind a gyermeke által akarja igazolni az életét, tanároknak beszóólnak - hát nem irigylem őket!

Avril írta...

(Tóth valójában Avril, csak nem tudtam rendesen bejelentkezni.) Szóval, én már sokallom a KDNP-s fitogtatást. Rózsa pedig Hoffmann Rózsa asszony, fellépésében és habitusában erősen hasonlít az ötvenes évek mozgalmár asszonyaira - csak a másik irányból. Ajaj!

Mélisande írta...

Szia Avril!
Ó, egek! Ez már sok, igen, nagyon kinyílt a KDNP csipája, ahhoz kéépest, hogy önmagukban gyakorlatilag nem is rendelkeznek támogatottsággal!
(Imádom a blogodat amúgy!)

Nova írta...

Miért nem jöttél oda márciusban??? Mindenképpen gyere júniusban, jó lenne élőben találkozni. A szakdogát szívesen átküldöm, csak adj egy emailcímet!

Mélisande írta...

Persze, itt az e-mail címem: melisande@gportal.hu