2009. november 16., hétfő

Nem szállhatott fel a brüsszeli járatra

Pénteken nem engedtek fel egy magyar utast Ferihegyen a brüsszeli gépre, mert a biztonsági ellenőrzés során viccelődve mondta, hogy minden alkalommal bomba van nála.

Na OK, talán annak ez tényleg nem vicces, akinek repülős terrortámadáskor valakije odaveszett. De ennyire ne legyen humorérzékük, hogy a cseppet sem rosszhiszeműen beszóló utassal így elbánjanak! Talán az ilyenkor nem ritka feszkót akarta oldani.

De riszpekt, ferihegyi biztonságiak, és most kapjátok fel a fejeteket: isten bizony az egyik ez év júliusi stockholmi járaton az egyik utas körzőt vitt a fedélzetre! A kutya nem vette észre! Pedig bizonyosan így igaz, ugyanis ez az utas a kislányom volt; elkérte a délelőtti pakoláskor a bátyja tolltartóját, aki vonakodva, de odaadta. Mivel a suliévnek réges-rég vége volt, senki nem nézte meg a tartalmát. És a 7. osztályt végzett kis(nagy)fiú bökős hegyű körzője benne volt!

Hát kérem, keménykedés helyett inkább jól kéne dolgozni! Ugyanis ez tényleg szarvas hiba!

Mielőtt lázasan myomozni kezdenének, ki volt az utas, illetve annak nagykorú kísérője, közlöm, hogy q-ra nem vállalom a felelősséget, pedig tényleg így volt. A tény azonban tény marad - nem vették észre a szúró szerszámot, csak én, másnap reggel, mikor a hotelben elkezdett rajzolni vele a levélpapírra!

Legközelebb lehet, hogy eltérítik valamelyik Ferihegyről induló járatot, amelyen pont én ülök? (Persze nem tudom, mikor lesz legközelebb, anyagiak miatt nem tervezek mostanság semmit.:( )

Nincsenek megjegyzések: