2012. november 2., péntek

...de mi anyák, nem lehetünk fáradtak soha!

Dunába lőném Lyukas kancsóval küldeném a kútra azt az idiótát, aki kitalálta ezt a bugyuta szövegű és nagy kárt okozó; végtelenül ostoba és egyidejűleg gonosz reklámszöveget. Hozzáadnám társaságként azt is, aki ilyen bornírt dumát lead reklámidőben.
Egy elszürkült, rosszarcú nővel mondatják - alig hiszem, hogy bárkinek is vonzó jövőkép festene le. Ez a néni premierplánban mindent elmond az arcával, a mellőzést,alávetettséget, a véget nem érő, magányos éveket, kiszipolyozást, amiért csekély díjazás jár a befektetett energiához és az alternatív költségéhez képest. Most mindezt ráadásul a nemzet dicsőségéért - sportolókat, jövőbeni olimpiai bajnokokat nevelhetünk (esetleg) ki! (Kár, hogy néha kiderül, ami nyilvánvaló persze, hogy bizony saját sikerük érdekében dolgoznak sportolóink annyit. Mint pl. Janics Natasa, aki most, hogy már nem biztos befutó az erős magyar női mezőnyben, elmenne Szerbiába, ahol még lehetne keresni valója. És én nem ítélem el ezért.)

1 megjegyzés:

LARION írta...

Én drukkoltam végig a Natasának, hogy hagyja itt bátran ezt a szennyhalmot, amit az országunkból csináltak..... Inkább több tisztelettel és sok-sok köszönettel tartozunk Neki, amiért Ő emelte a fényeinket, nem kivonta és elvonta és roncsolta, ahogy oly sokan teszik ezt manapság......
Annyira egyformán érzünk és gondolkozunk....hálistennek... :)


Mélisande készen vagyok ám babáddal, ( a friss bejegyzésemben a vöröses rucis lenne az, ha tetszik.... ) légy szíves küld már el az e-mailed, hogy fotókkal igazoljam, mindezt !!!
Köszi és szép napot ... !! :)