2008. szeptember 2., kedd

Mit eszünk holnap (és holnap után)? - régi blogról idemásolva

2008.05.16. 16:19 Mélisande
A városban maradok, és megyek a piacra. Isteni ilyenkor! Színek, szagok, érzések! Jó is volt, amíg a Bosnyák közelében dolgoztam! Hétköznap csak úgy kiugrani, nincs tömeg se... Hát ez most nagyon hiányzik. Mindig megfogadom, hogy na, majd kora reggel felkelek, csak hát...
Hétvégi menü ez lesz: veszek csirkemellet, hozzá spárgát. Lesz eperkrém leves Korán kelni, valódi tejszínesnél legyen még tejszín) és persze rendes eper. Szombatra. Vacsi még nem tudom mi, talán egy kis garnélarák, friss salival, kaporral... Nyamm! Vasárnapra egy kis stake? És új krumpli, új főzőhagyna, fokit se felejtsek el (még abból is újat), tepsiben sütőben megpárolva, mint köret... Őöö... ennyi. Pénzileg nem fogom bírni. Gyűjtök Krakkóra. De már a piac látványa sem lesz semmi!

Más: ma vettem jegyet a MÜPÁ-s Turandotra szeptemberre. Lukács, Rost - na főleg miattuk. Remélem nem mondják le. Nem tudom honnan veszem, de szerintem a két művész nem szívleli egymást. Szóval lesz az előadásnak ilyen pikantériája is. De előbb: Vecsernye Bécsben!
Kicsi fiam javulgat a suliban, de becsúszott rossz jegy is! Annyira sajnálom, hogy lemaradt a külföldi meccsekről....

Nincsenek megjegyzések: